Roept u maar 🙂

CATEGORIES:

Uncategorized

4 Responses

  1. Fantastisch dat je deze stap hebt gezet!! Wat zul jij veel mensen blij maken met jouw prachtige creaties. Alle vertrouwen in jou!! 🍀

  2. Je maakt echt gave werken Chris!
    En ook werken die goed in de markt liggen 😉. En dat is altijd fijn als je fulltime als kunstenaar werkt. Dus het gaat jou lukken🤜 veel succes en vooral veel fun.

  3. “Een Ode aan Chris en zijn Verwerk”
    Lieve mensen, laten we even stilstaan bij een wonder dat ons leven heeft verrijkt. Nee, ik heb het niet over de nieuwste smartphone of een revolutionaire keukenmachine. Ik heb het over iets veel beters: de kunst van Chris ter Harmsel en zijn werk.
    Stel je voor, je loopt over een kunstmarkt, je ogen dwalen van kraam naar kraam, en dan… BAM! Daar is het. Het werk van Chris. Het is alsof je ogen een feestje vieren en je hart een vreugdedansje doet. Je wist niet dat je deze gevoelens had, maar daar zijn ze, dansend op de melodie van Chris’ creaties.
    En dan is er Bleu Woman. Oh, Bleu Woman, wat heb je ons aangedaan? We zijn nu trotse bezitters van een stukje magie. Elke keer als we ernaar kijken, voelen we ons een beetje meer als kunstkenners en een beetje minder als mensen die hun sleutels altijd kwijt zijn.
    Chris, we kunnen je niet genoeg bedanken. We hopen je vaak tegen te komen op kunstmarkten, waar we je werk kunnen bewonderen en misschien nog een stukje magie kunnen toevoegen aan onze collectie. Tot die tijd, blijf creëren en blijf ons verrassen!
    Groet
    Henny en Jacob

  4. Hoi Chris,

    Als fan van het eerste uur, word ik elke keer weer geraakt door jouw prachtige kunstwerken. De manier waarop je een ziel weet te geven aan de personen en dieren in je schilderijen, is heel bijzonder. Ik droom nu al tijden, eigenlijk al vanaf het moment dat ik haar zag, van Dreaming Lady. Vind dat je haar zo ongelooflijk mooi hebt gemaakt. Wat een gave heb jij, echt zo bijzonder!! Haar ogen lijken dwars door je heen te kijken. Ik weet niet, maar ze raakt me echt. Ik denk bij haar aan alle bijzondere en sterke vrouwen in mijn leven. Maar ook aan een vrouw uit de tijd van Jezus, misschien wel aan zijn moeder Maria. Ze straalt zoveel rust uit.
    Heb net gehoord dat ik haar van jou mag kopen. Daar maak je me zo blij mee!!
    Ik ga onwijs goed voor haar zorgen.

    Lieve groet,
    Anne Marie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest Comments